Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Partner program

Jelentkezéshez az alábbi adatlapot kell kitölteni: Jelentkezés kivitelezőnek vagy műszaki ellenőrnek

Építtetők részére

A HÁZ.hu Kft az építési feladat tulajdonosa részére biztosítja a projekt feltöltés lehetőségét. Ezt követően a projekt gazda kereshet a rendszerben lévő minősített kivitelezők között, tőlük ajánlatot kérhet. Elérhetőségi adatot nevet nem adhat meg az ajánlatkérés során és ilyen adatokat nem kérhet. Aki ezen szabályokat megszegi az tudomásul veszi, hogy adatlapját a szolgáltató törölheti a rendszerből, és ebből származóan semmiféle kárigénnyel nem léphet fel. A kiválasztott kivitelezővel való szerződést a HAZ.hu Kft segít lebonyolítani, és szolgáltató félként külön szerződésben ingyen és független műszaki ellenőrt biztosít a projekthez. A HÁZ.hu Kft Külön díjazásért különféle garanciális szolgáltatásokat nyújt, mely teljes biztonságot jelent az építtető számára.

Használhatja a haz.hu oldalon futatott összes elérhető szolgáltatást, mint ütemterv generátor, árajánlat kalkulátor, cikk olvasó, szak(i) szótár, műszaki ellenőr kereső, és használhatja építkezésének vezetése céljából a "projekt kezelő" rendszert, ahol naprakészen láthatja építkezésének készültségét, pénzügyi ütemezését, a műszaki ellenőr által felrakott fotókat, vagy akár saját maga is tölthet fel képeket. A nyilvános adatokat, - pl: fotókat, elkészült ütemek leírását - közzé teheti a facebook-on ismerősei számára. Véleményt írhat a saját építkezéséről, minősítheti a kivitelezőjét.

A regisztráció és a projekt feltöltése ingyenes. A kivitelezővel történő kapcsolat létrehozásakor a HAZ.hu Kft az építtetővel szolgáltatói szerződést köt, mely alapszolgáltatások esetén az építtető részére ingyenes. A független, HAZ-hu műszaki ellenőr biztosítása az alapszolgáltatás része.

Kivitelezők részére

A HÁZ.hu Kft projektet szerződő kivitelezők részére számos szolgáltatást biztosít. Ezek a szolgáltatások a: független és pártatlan műszaki ellenőr, az on-line projekt kezelő rendszert használata, szükség esetén igényelhető békéltető egyeztető tárgyalás, kedvező jogi és műszaki tanácsadás, továbbá az építési folyamathoz szükséges műszaki és egyéb szakemberek gyors elérési lehetősége. Egyedi szolgáltatás a projekt garancia, mely szerződött projektek esetén választható.

A kivitelező a közvetítői és egyéb szolgáltatásokért csak létrehozott projekt szerződés esetén fizet díjat, 2-15 % mértékben, a projekt érték függvényében. A jutalék tartalmazza a közvetítési díjat, a pártatlan műszaki ellenőr biztosítását, a projektkövető rendszer használatát.

A HÁZ.hu Kft a rendszert folyamatosan használó kivitelező részére egy Kivitelezői Üzleti Szolgáltatás Csomag elérését is biztosítja. Ennek feltételeit külön szerződés tartalmazza.

A Szolgáltatáscsomag leírása és feltételei itt megtekinthető.

Használhatja a haz.hu oldalon futatott összes elérhető szolgáltatást, mint ütemterv generátor, árajánlat kalkulátor, cikk olvasó, szak(i) szótár, műszaki ellenőr kereső. HAZ-hu projekt esetén használhatja építkezésének vezetése céljából a "projekt kezelő" rendszert, ahol naprakészen láthatja építkezés készültségét, pénzügyi ütemezését, a műszaki ellenőr által felrakott fotókat.

A kivitelezőként való részvétel szerződéshez kötött. A szerződést megelőzi a minősítési folyamat. A rendszerbe csak azon kivitelezőket vesszük fel, kik megfeleltek a minősítési folyamat során.

Kivitelezőként az Üzleti célú részvétel is biztosított, rögtön a regisztrációt követően. További feltételek a Projekt Agent leírásában.

Műszaki szakemberek részére

Tervezés-megvalósítás szakembereinek.A rendszerbe műszaki szakemberek is jelentkezhetnek. Felkerülhetnek a vállalkozói körbe, szolgáltatásaikat ajánlva építtetők részére. Építész tervező, szerkezetépítő, talajmechanikus, geológus, kerttervező, kertépítész és egyéb műszaki szakemberek, szakértők, felelős műszaki vezetők kerülhetnek az adatbázisba.

A szolgáltatás később indul. Regisztráljon most, iratkozzon fel hírlevelünkre, és tájékoztatjuk a lehetőség megnyitásáról. 

Műszaki szakemberként az Üzleti célú részvétel is biztosított rögtön a regisztrációt követően. További feltételek a Projekt Agent leírásában.

Műszaki ellenőrök részére

A műszaki ellenőri jogosultsággal rendelkezők jelentkezhetnek a kiemelten kezelt műszaki ellenőri adatbázisba. Itt a szolgáltató elkészíti a műszaki ellenőr profil adatlapját.

Építtetők a műszaki ellenőrök között kereshetnek, és szolgáltató közvetítésével építési feladatukhoz ellenőrt bízhatnak meg. A műszaki ellenőr közvetítésért a szolgáltató jutalékot számít fel az ellenőr díjazási értékének függvényében..

A szolgáltató, az általa közvetített projektekre ebből az adatbázisából saját választása alapján pártatlan és független műszaki ellenőrt delegál, mely rendszeres megbízást jelenthet a műszaki ellenőrök számára.

A feltételeket és a díjazást külön Műszaki ellenőri szerződés tartalmazza, melynek megkötése feltétele a rendszerben való részvételnek.

Műszaki szakemberként az Üzleti célú részvétel is biztosított, rögtön a szerződést követően. További feltételek a Projekt Agent leírásában.

A HAZ-hu Kft a rendszer indulási pillanatától kezdve biztosítja a rendszer bármely regisztrált tagjának a Projekt Agent keretek között futtatott, felhasználói kör bővítésben történő részvételt. Ebben a programban olyan felhasználók is részt vehetnek, kik nem tartoznak egyik körbe sem, kizárólag üzleti érdekből is közvetítővé válhatnak. Minden regisztrált tag a regisztráció során kap egy reg. számot. Ekkor rögzítenie kell annak a felhasználónak a kódját aki őt ajánlotta. Ha nincs ajánlója akkor oda, 0-t kell írjon, vagy üresen is hagyhatja. Tehát akár Építtetőként, vagy Kivitelezőként, akár Műszaki ellenőrként vagy Műszaki szakemberként regisztrál, a reg. kódja alapján automatikusan részt vehet a Projekt Agent programban.

Az ajánlói kód alapján a HAZ-hu Kft rögzíti a közvetítőt az ajánlói rendszerben.

Minden általa közvetített felhasználó regisztrációjakor, a reg. számok összekapcsolódnak és fa struktúra szerűen rögzülnek a rendszerben. Egy felhasználó minél több felhasználót közvetít annál több pontot kap. Egyidejűleg megkapj az általa ajánlott további felhasználók közvetítésével rendszerbe került minden új felhasználó után is a pontot. Az összegyűjtött pontok alapján egy pontrendszer szerint összesen 10 lépcsőn felfelé haladva, különféle üzleti kategóriákba kerül.

Akkor ha egy közvetítő által ajánlott felhasználó projekt szerződést köt, azaz a HAZ-hu kivitelezővel dolgoztat, a projekt sikeres megvalósulásakor a projektből befolyó bevétel függvényében ajándék dukátokat osztunk szét mind a 10 lépcsőfokon, azon Agent-ek számára, kik a projektgazda fa struktúrájában szerepelnek.

Az ajándék dukátokat a rendszerben lévő szolgáltatások során kedvezmények igénybevételére lehet felhasználni, vagy pénzre váltani és felvenni.

Részletes szabályok az Agent System-ben. A rendszer később indul, a pozíció pontokat viszont már a kezdetektől fogva lehet gyűjteni!