Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Kothenc Ervin

Cégünk az alacsony energiafelhasználású épületek tervezésében és kivitelezésében kíván meghatározó szerepet játszani és értéket teremteni. Az általunk létrehozott épületeknek meg kell felelniük korunk energetikai és gazdasági kihívásainak, célunk a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás megvalósítása, elérhető áron.
Cégünk komplex tervezési szolgáltatást nyújt. Az építészeti tervezéstől kezdődően a gépészeti, elektromos tervezésen át statikai tervezési és geodéziai, talajmechanikai felmérési feladatokat is vállalni tudjuk. A kiviteli tervek készítése elengedhetetlen a pontos és költséghatékony kivitelezéshez. A lehetséges jövőbeli garanciális hibák kiküszöbölése végett, az épület összetettségétől függően ajánljuk fel, szakági kiviteli tervek készítését.
Tervezéshez kapcsolódó szolgáltatásaink:
•Építész tervezés
•Statikai tervezés
•Költségvetés készítés
•Passzívház tervezés
•Gépész tervezés
•Építési engedély ügyintézés
Kivitelező csapataink többéves tapasztalattal rendelkeznek az alacsony energiafelhasználású épületek építésében, a szerkezetkésztől a kulcsrakész állapotig. A passzívház követelmények sem jelentenek számunkra problémát. Kivitelezési árainkat tételes költségvetéssel és az építtetővel szoros együttműködésben rugalmas keretek között, személyreszabott, költséghatékony megoldásokkal alakítjuk ki. A műszaki tartalom fontos egy épület tartósságát és fenntarthatóságát illetően, ezért ügyfeleinknek idejekorán felhívjuk a figyelmét az esetleges olcsóbb, de később problémát okozó megoldásokra.
Kivitelezési szolgáltatásaink:
•Kivitelezés szerkezet, bővített szerkezetkész vagy akár kulcsrakész állapotig
•Műszaki ellenőrzés, műszaki vezetés, ICF technológia betanítás
Energiatakarékos házainkhoz kulcsrakész szolgáltatásként nem csak az építészeti és szerkezeti tervezés és kivitelezés, de a különböző gépészeti megoldások tervezése is hozzátartozik.
Az energiahatékonyság és fenntarthatóság elvei által vezérelve, ügyfeleink igényeit követve maradandó értéket hozunk létre.  Építési rendszerelemeink cégünk saját fejlesztése, több mint 9 év építőiparban eltöltött értékesítési és műszaki tapasztalat eredménye. Az építőelemek gyártása 100%-ban Magyarországon történik a legjobb minőségű újrahasznosítható alapanyagokból.
Az ICF falazati rendszer világszerte elismert építési technológia, melyet Németországban fejlesztettek ki közel hatvan évvel ezelőtt. Kanadától egészen Ausztráliáig már a világ legtöbb országában alkalmazzák és nagy sikernek örvend számtalan előnyének köszönhetően. A legjelentősebb eltérés a hagyományos falazatokhoz képest, ami egyben a legnagyobb előnye is a rendszernek, hogy egy lépésben gondoskodunk a szerkezetről és annak hőszigeteléséről az építés során – ezzel időt és energiát takaríthatunk meg.
Az IsoShell rendszerből épült házak jobban teljesítenek fűtési energia megtakarítás területén, mint a hagyományos egyrétegű tégla szerkezetűek, esetenként akár 70% energia megtakarítást is tapasztalhatunk.
Hőszigetelő bennmaradó zsaluelemeink vastagsága 25 cm-től 40 cm-ig terjed, hőátbocsátási értékeik (U=0,30-0,1248W/m2K) már megfelelnek a 2019-ben bevezetendő energetikai szabályozásoknak is. Ezzel a technológiával építhetünk – a különböző falazati rendszerek közül – a legköltséghatékonyabban alacsony energiafelhasználású házat vagy akár ’passzívházat’ is.
Rendszerünk a létező legjobb falvastagság/hővezetési tényező aránnyal bír a masszív épületszerkezetek között, így a falazatunk alkalmazása esetén elérendő területnyereséget akár konkrétan forintosítani is tudjuk: nagyobb belső hasznos terület, kevesebb bruttó beépített terület mellett!

Referenciák