Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Eke Ferenc

A Hercegbild Kft. 2002-ben, szerkezetépítő cégként alakult, az egykori  Zsalu  cégcsoportból kivált szakemberek közreműködésével.

 Tevékenységi körünk a kezdetektől folyamatosan bővült, így az alakulás, és az azt követő évet jellemző, kisebb zsaluzási, betonozási munkákat túllépve, napjainkra elsősorban társasházak, ipari- és középületek komplett vb. szerkezetépítését, illetve emelt szintű szerkezetépítését, generál-kivitelezését, valamint családi házak építését, átalakítását, igény szerint kulcsrakész kivitelezését végezzük. Vállaljuk épülő projectek műszaki ellenőrzését, illetve felelős műszaki vezetését is.

 Az elmúlt, bő 10 év során számos családi ház, társasház, illetve üzletház és ipari épület építésének közreműködőjeként sokszínű referenciára tettünk szert.

 Munkánk során sokszor találkozunk kihívásokkal, de valljuk, hogy mindenre van szakszerű megoldás. Mindig törekszünk arra, hogy partnereink igényeit maximálisan kiszolgáljuk. Igyekszünk, hogy munkáinkat – okulva az esetlegesen felmerülő hibákból -  mindig javuló minőségben végezzük el, és ez a törekvés nem csak a vezetőket, hanem a Kft. dolgozóit, illetve az alvállalkozói létszámot is jellemzi.

 Megrendelői körünk nagy része évek óta változatlan, mely jelzi partnereink megelégedettségét. Ez a jó viszony számunkra a legjobb reklám, partnereink jelentős részével ajánlás útján kerülünk kapcsolatba.

 A Hercegbild Kft. 2010. szeptembere, - az első nyilvántartásba vétele - óta, megszakítás nélkül szerepel az NAV ( APEH ) köztartozásmentes, illetve minősített adózói adatbázisában!

 

Referenciák