Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Ziszidisz Nikosz

Cégünk 1991-ben alakult az akkoriban 45 munkást foglalkoztató Vezúv Vegyesipari Kft. leányvállalataként. A rendszerváltás előtt cégünk jogelődje, 90%-ban állami beruházásokban vett részt, főleg a Fővárosi Gázműveknek és a Fővárosi Csatornázási Műveknek épített. Az évek során a legkülönfélébb kivitelezési problémákkal fordultak hozzánk, legyen az árvízvédelmi zsilip felújítás, csarnoképítés, emeletráépítés, targoncatároló vagy akár egy gázmérő hitelesítő kiépítése. A kivitelezési munkálatokat a lehető legkevesebb idő alatt kellett megoldanunk, hogy ne akadályozzuk a vállalatok mindennapi működését. Ez alatt a pár év alatt a gyors és pontos munkákra specializálódtunk.

A rendszerváltás után, az állami cégeket felváltották a magáncégek, az új megrendelőink a bankok, biztosítók és a lakosság köreiből kerültek ki. A minőség minden más szempontnál nagyobb jelentőséget nyert, egyre többen érdeklődtek az egyedi kialakítású termékek iránt.

Napjainkban a generál kivitelezésen túlmenően építészeti és belsőépítészeti tervezéssel is foglalkozunk, így vevőkörünket sikerült a többszörösére szélesítenünk. Tervezőmérnökeink a kor elvárásainak megfelelően, a legújabb 3 dimenziós tervezőprogramok segítségével készítik el látványterveiket.

Az Álomépítők műsor kiemelt partnerei vagyunk, melyben rászoruló családoknak nyújtunk segítséget otthonaik megszépítésében.

Referenciák