Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Jelentkezés szakembernek

Kedves leendő Partnerünk!

Mivel ellátogattál erre az oldalra, úgy gondoljuk érdekel Téged a partneri együttműködésünk. Jelen pillanatban még lehetőséged van bekerülni partnereink közé, amivel remek lehetőséget biztosíthatsz a cégednek a netes megjelenésre, de ez a lehetőség már csak korlátozott ideig él.

Cégünk célja nem egy újabb szaknévsor létrehozása, így a bekerülés nem automatikus. Egyik fő célunk, hogy oldalunkon csak válogatott és minősített szakemberek jelenhessenek meg, ezért minden leendő partnerünket minősítjük és csak a legjobbakat válogatjuk be a csapatunkba. 

Mibe kerül ez neked?

A jó hírünk számodra, hogy nem kérünk semmilyen alapdíjat, sem havidíjat a partnereinktől a rendszerben való megjelenésért, csak és kizárólag az általunk kiközvetített munka után kérünk jutalékot. Ezenkívül csak annyit kérünk, hogy szeresd, amit csinálsz és végezd jól a munkád. 

Mit kell tenned?

Ha felkeltettük érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt az info@haz.hu címre, és mi azonnal küldjük neked a szerződésünket, hogy átolvashasd, illetve, elküldjük a kitöltendő adatlapot, ami a minősítéshez szükséges. Ne habozz, írj most, mert már csak korlátozott számban várunk új szakembereket.