Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Ingyen műszaki ellenőrt adunk!

Kiválasztottad már leendő szakembered, kivitelezőink közül?

Ha igen és ezt jelezted is számunkra, már bizonyosan folyamatban van a kapcsolat létrehozása és hamarosan találkozni fogtok irodánkban. Ez idő alatt műszaki ellenőreink között is nézelődhetsz, keresgélhetsz. Azt követően, hogy kivitelezőnkkel megállapodásra jutottál a munkát illetően, veled közösen kiválasztjuk leendő műszaki ellenőrödet! A kiválasztás elsősorban területi felosztás szerint történik, de több lehetőség esetén már csak a szakmai vagy szimpátia szempontok szerint kell döntened.

A kiválasztott ellenőrt a haz.hu bízza meg az építésed ellenőrzésével, beszámolási kötelezettsége felénk is ugyanúgy fennáll, ahogy a helyszíni adminisztrációt el fogja végezni. Munkáját is mi fizetjük, neked így nem kerül pénzbe.

A folyamat indításához szükséges szerződést kötnünk és rögzíteni az építési munka ütemezését, azaz az ellenőrzésre kerülő munkákat. Ellenőrünk az elkészült fázisokat fogja szemlézni és átvenni, a projekt kezelő felületen rögzíteni, hogy a szakasz megfelelően elkészült-e és a kifizetése megtörténhet-e. Fontos tudnod, hogy ellenőrünk csak a szemlével meghatározható minőséget tudja biztosítani, és döntései során pártatlanul kell eljárjon.

Végigkíséri az egész építkezést, annak minden munkafázisát, minden szakasznál kilátogat az építkezésre, az átadás-átvételi eljárással bezárólag. Személye garancia a szabályok betartására és a folyamat tisztaságára.

Tudjuk, hogy már ez is egy nagy ajándék, de szeretnénk még az építem A házam könyvsorozattal is kedveskedni neked, amely rengeteg információt tartalmaz a házépítésről. A kötet első részét akkor tudjuk odaadni, ha a munka értéke eléri az 5.000.000 Ft-t, a második részt pedig 10.000.000 Ft-nál.