Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Impresszum

Molnár Zoltán

Molnár Zoltán

Pályafutásomat 25 évvel ezelőtt magasépítő mérnökként kezdtem, miután másodállásban sokáig építészként, valamint statikus tervezőként is dolgoztam. Marketing, majd gazdasági tanulmányaimat követően néhány éven keresztül nagyvállalati vezetőként értékesítési és marketing területeken is megfordultam. Az utóbbi 11 év során építőanyagokkal, továbbá építési projektek lebonyolításával foglalkoztam, míg mára az építési folyamatok ellenőrzésére és gazdasági folyamataira szakosodtam.

A Ház.hu Kft. egyik ügyvezetőjeként a feladatom a cég építőiparral kapcsolatos szakmai anyagainak kialakítása, valamint a partnerekhez kapcsolódó szolgáltatási paletta építési és szakmai operatív feladatainak irányítása.

Szirják Csaba

Szirják Csaba

Tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem műszaki informatikus szakán végeztem. A munkával és az internettel már elég fiatalon megismerkedtem, első projektjeim egyike az apronet.hu weboldal. Később dolgoztam az Audi motorfejlesztés részlegén, fejlesztettem vesedialízis gépet és részt vettem rengeteg TV-s fejlesztésben (pl.: Legyen Ön is Milliomos). Jelenleg egy GPS nyomkövető cégnél vagyok a kutatás és fejlesztési igazgató.

Munkáim során mindig a kihívásokat keresem, szeretek alkotni és olyan dolgokat fejleszteni, amikkel mások életét tehetem szebbé és könnyebbé. Ezért élvezem a munkát nagyon itt is a Ház.hu Kft. csapatában.

A cégben a feladatom a www.haz.hu weboldal fejlesztése és az online marketing. A csapat feladatainak menedzselését is én látom el.

Schmidt Zoltán

Schmidt Zoltán

Diplomámat a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem műszaki informatikus szakon. Jelenleg szintén ezen az egyetemen végzős alkalmazott közgazdász hallgató vagyok.

A Ház.hu Kft. csapatában a honlap tartalmának kezelése, valamint a közösségi média kezelése a feladatom.

Csicsics György

Csicsics György

Tanulmányaimat a Schulek Frigyes Építőipari Műszaki Középiskola magasépítő szakán végeztem el magasépítő technikusként. A Ház.hu Kft-nek először a szakszavak, szakemberek szócikkeket írtam meg.

Jelenleg elsődleges kapcsolattartóként fogadom a leendő ügyfeleink árajánlat kérését telefonon és interneten, majd azt továbbítom a megfelelő szakembernek. Az árajánlat kéréstől egészen a szerződéskötésig menedzselem mindkét fél feladatát, munkáját.