Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Felhasználási feltételek

A Ház.hu Kft., az általa üzemeltetett haz.hu internetes oldalon építőipari szolgáltatásokat nyújt a piaci szereplők részére.

Ehhez kapcsolódóan többféle módon biztosít közreműködési lehetőséget a felhasználók részére.

Az oldalra építtetők, leendő építtetők, kivitelezők, mesteremberek műszaki szakemberek regisztrálhatnak.

A regisztráció során minden résztvevő feltölti alapadatait, elérhetőségét és egyéb általunk meghatározott szak-specifikus információkat.

A Ház.hu Kft. az építeni szándékozó felhasználók számára a számtalan egyéb szolgáltatása mellett egy minősített kivitelező adatbázisban való keresési lehetőséget biztosít.

A minősítési rendszeren átesett kivitelezők részére az építtetni szándékozók által feltöltött projektek közötti keresési lehetőséget biztosítja.

A műszaki ellenőrök részére a projektek ellenőrzésében biztosított a munkalehetőség.

A rendszer szolgáltatásait az egyes menüpontokkal kapcsolatos információkat a felhasználás szabályait a GYIK azaz a Gyakran Ismételt Kérdések pont alatt lehet megismerni. Az itt található leírások és információk a felhasználói szabályzat részét képezik!

A felhasználók részére a Partner Program menüpont alatt olvasható a számukra szükséges egyedi információk.

Az építtető regisztráció után feltöltheti építési feladatát a rendszerbe és pályáztathatja azt.

Az építési feladat a legkisebb frissítő festéstől kezdve, kerítés építésen, felújításon át, a komplett ház kulcsra kész felépítéséig bármi lehet.

Az építtető a projekt információk között a leíró részekben elérhetőségét, címét telefonszámot, e-mail címet, internet oldal címet nem adhat meg. Ezeket az adatokat a megfelelő helyen kell szerepeltetnie, melyeket harmadik személynek nem teszünk nyilvánossá. Az ilyen információk a projektek között kereső kivitelezők számára sem nyilvánosak. Az ilyen adatokat, ha nem a megfelelő helyre kerülnek, a szolgáltató törli, egyidejűleg a szabályok megszegésére hivatkozva a teljes projektet, illetve a regisztrációt is törölheti.

Az építtető elérhetőségi adatai a megfelelő ilyen adatok között szerepelnek.

Kapcsolatfelvétel esetén szolgáltató ezen adatok felhasználásával, elsősorban e-mail-ben értesítést küld.

Az adatok változását a projekt gazda 8 napon belül köteles javítani, ha olyan adatokon szeretne változtatni melyet saját maga nem tud elvégezni, köteles az adatváltozást a szolgáltatótól kérni.

Projektet mindig csak a projekt ingatlan tulajdonosa tölthet fel. Más nevében projekt nem futtatható, nem pályáztatható.

A projekt tulajdonost minden esetben ellenőrizzük.

A kivitelező projekt keresés során a felrakott projektek között válogathat, különféle leválogatási paraméterek, vagy keresési feltételek szerint megtalálhatja az őt érdeklő építési feladatokat, majd kapcsolatot kezdeményezve, ajánlatot adhat rá.

Ajánlatban elérhetőségét, címét telefonszámot, e-mail címet, internet oldal címet nem adhat meg. Az ilyen adatokat szolgáltató törli, a kivitelezőt a rendszerből kizárja. A keresési feltételek között több paraméter is megadható, úgy mint földrajzi terület, keresett szakma, elvégzendő feladat, munka értéke. Minden partner részére a Ház.hu Kft. saját e-mail címet biztosít, kivitelezőnév@haz.hu címen, a kivitelezők részére ide lehet üzenetet küldeni.

Mint felhasználó a fenti "Felhasználói Szabályzatot" elolvastam, annak pontjaival egyetértek, a feltételeket elfogadom.