Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

 • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Családi ház felújítás

Családi ház felújítás szakértő segítséggel

Új csempét szeretnél? Végre rászántad magad, hogy felújítsd a teraszt? Utólagos hőszigetelésen gondolkodsz? Vagy épp a tetőt kellene rendbe hozni?

Egy kertes házon mindig van mit felújítani. Abban szeretnénk segíteni, mire érdemes odafigyelned a családi ház felújítása során!

Családi ház felújítás

Akkor is szóba kerülhet a családi ház felújítása, ha éppen most vásároltad az ingatlant, hiszen az esetek többségében nem pontosan olyan a ház, mint amilyenre vágyunk. Azt is sokszor tapasztaljuk, hogy egy néhány éve épített ingatlant újítanak fel a tulajdonosok, mert a benne eltöltött idő alatt születtek újabb ötleteik, amiket meg akarnak valósítani. 

Gyakori feladatok a családi ház felújítása során

Vakolat felújítás

A falak salétrom mentesítése során szükséges a vakolat rendbetétele. A látható salétromosodás szemmel látható magassága felett kb. 70 cm-rel kell elkezdeni a vakolat leverését és a fugákat is portalanítani, tisztítani kell. A megtisztított falfelületet sótalanítani szükséges, majd hidrofobizált, légpórusos vakolatot kell felhordani a felületre. 

Erről a családi ház felújítási módról bővebben itt olvashatsz »

Külső szigetelés

Az utólagos homlokzati hőszigetelés gyakori a családi házak felújítása során. Hőtechnikai szempontból az ingatlant teljes egészként kell kezelni és nem elég csak egy-egy részletekre koncentrálni. Azt tudnunk kell, az utólagos hőszigetelés  nem sokat ér a nyílászárók cseréje nélkül.

Erről a családi ház felújítási módszerről ide kattintva olvashatsz bővebben »

Mennyibe kerül a családi ház felújítása?

A családi ház felújításának költségei attól függenek, milyen munkálatokat akarunk elvégeztetni, de átlagosan a pár ezer forint / m2 tételtől akár a 130-150 forint / m2 árig terjedhetnek, és ebben csak a szerkezet építés van benne. Becslést kaphatsz a családi ház felújításának költségeiről a szakértőink által kidolgozott árkalkulátortól, amit ide kattintva érhetsz el:

Családi ház felújítás költségek árkalkulátor »

Ha pontosan szeretnéd tudni, mennyibe fognak kerülni a munkálatok, kérj ajánlatot a szakértő kivitelezőktől, akiket a www.haz.hu oldalon ajánlunk. Nem kell nyomoznod a kivitelezők után, nem kell idegeskedned, nem fog elrabolni a kelleténél több időt az életedből a felújítás! Te eltervezted, mi pedig segítünk, hogy megtaláld a megfelelő szakembereket, akik megvalósítják az ötleteid és kifogástalanul elvégzik a rájuk bízott munkát!

Itt érheted el őket: Kivitelezők »

Ajánlott referenciák Ajánlott cikkek Ajánlott hírek
 • A felújítási munkák diktálják az építőanyag piacot

  Az elmúlt évek jelentős lakásépítéseinek visszaesése mellett a hangsúly a felújítások és bővítések irányába tolódott. Ezek a munkák azonban nem tudják pótolni a recesszió miatti kiesést. 

 • Elektronikus építési napló

  2013. október 1. óta - bizonyos beruházási kör kivételével (sajátos építményfajták) – az építési naplót már elektronikus formában kell vezetni. E szerint az építési kivitelezési folyamat résztvevői a napló vezetési, ellenőrzési, bejegyzési kötelezettségeiket az elektronikus építési napló alkalmazás segítségével kell teljesítsék. (313/2012 (XI.8.) Kormány rendelet 24§ (3) bekezdés szerint.

 • Egyre több új feladat az építtetők vállán

  Az elmúlt évek során több olyan jogszabályi változás történt, mely növelte az építtetők felelősségét és az építkezéssel kapcsolatos teendőit, legutóbb 2013-ban is történt néhány változás.  

 • Hogyan állt az építőipar idén nyáron?

  Szerényen, de tovább növekedtek az építőipari termelési adatok a nyári hónapok során. A júliusi termelés a kiigazítatlan adok szerint 1,9 % -al haladta meg a tavalyi mennyiséget. Jó hír hogy az épületek építése 3,4 %-al volt több, bár ez össz volumenben még mindig szerény változás.  

 • Rekordszámban szűnnek meg a cégek Magyarországon

  Az idei év első félévében több mint 16100 céget töröltek a cégbíróságok, ami jó 500-al több mint az eddigi rekord, ami 2010 második félévében volt. Ehhez képest kevesebb cég alakul, így a működő vállalkozások száma folyamatosan csökken.