Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Cikkek és szakszótár építkezéshez

Olvass és légy hozzáértő! 

Az építkezéseden dolgozó szakembereket és műszaki szakértőket sokszor nem könnyű megérteni. Abban szeretnénk segíteni, hogy megismerve a legfontosabb fogalmak jelentését, könnyebben szót érts velük és egy nyelvet beszéljetek.  

Ha látják, hogy értesz hozzá, nem fognak félrebeszélni, és nem akarják majd kimagyarázni és megmagyarázni a hibákat. Ha a kivitelezést a Ház.hu csapata koordinálja, akkor erre garanciát is vállalunk. 

Építkezés előtt

Építkezés előtt »

Mielőtt belevágunk egy családi ház építésébe, érdemes jó néhány szempontot átgondolnunk. Ilyen többek között az, hogy építkezzünk, vagy vásároljunk, át kell gondolnunk a beruházás pénzügyi tervezését, a tervezés, az engedélyeztetés és az egyéb adminisztrációs feladatok folyamatát. A szakemberek megfelelő kiválasztása is nagyon fontos szempont, amire még az építkezés előtt figyelmet kell fordítanunk. Olvasd el, hogy mikre érdemes odafigyelni, mielőtt belevágsz egy családi ház építésébe.

ÉpítkezésÉpítkezés »

Ismered meg egy családi ház építését lépésről lépésre. Légy tisztában vele, hogyan valósíthatod meg álmaid házát. A földmunkáktól a tereprendezésen át a ház szerkezeti építésének feladatait, a hőszigetelés, a tetőszigetelés, az épületgépészet, a kertépítés és az utómunkák lépéseit is sorra vesszük. Minden hasznos információt megtalálsz egy helyen!

FelújításFelújítás »

Segítünk neked abban, hogyan tedd szebbé, használhatóbbá és olcsóbbá családi házadat és üzemeltetését. Egy épület felújítása sokszor előre nem várt kihívások elé állít. Ismerned kell többek között az utólagos szigetelés lehetőségeit, vagy a különböző típusú tetőszerkezetek felújításának munkafolyamatait.

SzakszavakSzakszavak »

Ne kerülj olyan helyzetbe, hogy egy szakemberrel folytatott beszélgetés során nem érted, miről társalogtok. Tudd meg, hogy az egyes szakszavak mit jelentenek az építőiparban. A-tól Z-ig megtalálod az összes fontos fogalmat és a pontos magyarázatukat. Soha többé nem jössz zavarba, ha az építkezéssel kapcsolatban kell beszélgetned egy szakemberrel!

SzakemberekSzakemberek »

Tájékozódj, hogy az építőiparban milyen szakemberek vannak, ki mivel foglalkozik. Minden részfeladatnak más-más kivitelezője van, ahhoz, hogy tudd, milyen feladatra kit kell felkérned és mi lesz pontosan az ő feladatuk, tudnod kell, kinek miből áll a munkája. Összeállításunk segítséget nyújt a helyes kiválasztáshoz!