Szavazz!

Igénybe fogod-e venni a CSOK-ot?

Díjmentes ajánlatkérés

Partnerünk

GLBuilding

Építész.hu
Molnár Zoltán
Budapest Kőbányai út 45/a C ép. III/1 47.484215 19.115165
06 70/432-9666 http://www.haz.hu

Jelentkezem szakembernek!

  • Oldal nyomtatása
Haz.hu - építs okosan

Adatkezelési szabályzat

A haz.hu weboldal oldal adatkezeléséhez

1. Az adatkezelő neve:

  • Ház.hu Kft.

2. Az adatkezelő címe elérhetősége:

  • Cím: 1101 Budapest Kőbányai út 45/a. C. ép III./1. 
  • E-mail: info@haz.hu

3. Az adatkezelés tárgya:

  • Adatbázis építése. Hírlevél küldése az érdeklődöknek. 

4. Az adatkezeléssel érintett személyek köre:

  • A közvetítő rendszerben kivitelezői, építtetői vagy műszaki ellenőri minőségben, illetve látogatóként önkéntesen részt vevő személyek. (azaz az internetes honlapon regisztrált felhasználók)

5. Az adatkezelés jogalapja:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása

6. A kezelt adatok köre:

  • A felhasználó által kötelezően megadandó adatok: Választott felhasználó név, email cím, vezetéknév, keresztnév, telefon.  Az email címet az adatkezelő harmadik személynek nem adja meg, arra csak rendszerüzenetek mehetnek, valamint az oldal szolgáltatásaival kapcsolatos hírlevelek. Ezen az email cím tulajdonos felhasználója változtathat (saját maga állítja be, hogy szeretne-e hírlevelet kapni vagy sem). Azonban ez nem zárja ki, hogy leveleiben a Felhasználó azt közöljön magáról, amit csak akar.
  • A felhasználó önkéntes döntése alapján megadott adatok: cím, fax, mobilszám, építkezésével kapcsolatos adatok.
  • Az adatokból a weboldalon a felhasználó neve, vagy Felhasználói neve látható.

7. Az adatkezelés célja:

  • A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a Felhasználó jogosultságának azonosítása, a Felhasználók közötti kapcsolat létrehozása, rendszerüzenetek küldésének a lehetősége.
  • A felhasználó önkéntes döntése alapján megadott adatokat a Felhasználó azonosítására használjuk.
  • Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a Felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át az adatkezelő. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adat továbbításokra.

8. Az adatkezelés időtartama:

  • 7.1 A Felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a Felhasználó tagja a haz.hu közösségnek, a Felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 5 munkanapon belül az adatok törlésre kerülnek.
  • A 7.1. és 7.2 pontban rögzítettek szerint törlésre kerülnek mindazon egyéb adatok és tartalmak, amelyek kizárólag a Felhasználóhoz köthetők. A haz.hu szerkesztése során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok a rendszer örökre megőrzi.

9. A személyes adatok törlése:

  • A törlési igényét a Felhasználó a regisztrált e-mail címéről email-ben a info@haz.hu email címre küldheti. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat.

10. Adatfeldolgozó megnevezése:

  • Ház.hu Kft.

11. Adatfeldolgozó címe:

  • 1101 Budapest, Kőbányai út 45/a C ép. III/1.

12. Adatfeldolgozás megnevezése:

  • A 7-es pontban szereplő adatokat tartalmazó rendszer (hardver és szoftver) üzemeltetését a Ház.hu Kft. végzi.

13. Adatbiztonsági intézkedések:

14. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

  • A Ház.hu Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a Felhasználó előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a regisztrációval az Adatkezelési Szabályzatot, illetve a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Szabályzatot. Amennyiben nem fogadja el, akkor a Felhasználónak kezdeményeznie kell a törlését a rendszerből.

15. A Felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

  • Személyes adatai kezeléséről a Felhasználó tájékoztatást kérhet. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet az általa regisztrált email- címéről e-mailben a info@haz.huemail címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A Felhasználó kérheti adatai törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

16. Jogérvényesítési lehetőségek:

  • A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is (dr. Jóri András adatvédelmi biztos, 1051 Budapest, Székhely: Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát a info@haz.huemail címen.

17. Adatkezelés nyilvántartási száma

  • NAIH-63355/2013.